Onze oplossingen in sierteelt

Certis Belchim ontwikkelt en verdeelt conventionele en biologische gewasbeschermingsmiddelen voor zowel grote akkerbouwteelten als gespecialiseerde gewassen. In de sierteelt kan u ons kennen van Teppeki tegen bladluizen, het herbicide Chikara en Ranman Top tegen valse meeldauw.

Naast deze conventionele middelen focussen wij al jaren op de ontwikkeling van biorationals. Dit zijn producten van natuurlijke oorsprong die prima passen in geïntegreerde teelten. Hiervoor is steeds meer aandacht van teler en consument, en bij Certis Belchim bouwen we zo mee aan de toekomst van gewasbescherming.

Katoun Gold is een contactherbicide tegen onkruiden en mossen op basis van pelargonzuur. Deze stof van natuurlijke oorsprong wordt na toepassing snel afgebroken.

Karma, een curatief fungicide op basis van kaliumwaterstofcarbonaat, werkt op fysische wijze door schimmeldraden en sporen uit te drogen. Door zijn uitstekende formulering heeft het optimale uitvloeiende en hechtende eigenschappen.

Neudosan is een biologisch contactmiddel op basis van kaliumzouten van vetzuren met een snelle werking tegen alle stadia van zuigende insecten en mijten. Door zijn fysische werking is het de ideale partner in een anti-resistentiestrategie.

Bezoek onze productpagina voor een overzicht van al onze producten.